Nieuwe instructeur

16/07/2021

Graag willen wij u voorstellen aan de nieuwe dirigent van het Showkorps: Gerd Kleijberg. Na een aantal proefdirecties bleek Gerd de juiste match te zijn met ons orkest. Gerd is 39 jaar, woonachtig in Loon op Zand. Getrouwd en vader van een dochter. Gerd is geen onbekende in de wereld van de showkorpsen: hij is trompettist bij Exempel uit Empel en dirigent bij Deltaband Vlissingen. Afgelopen donderdag was de eerste officiƫle repetitie onder zijn leiding. Dit belooft veel goeds voor de toekomst van ons Showkorps. Wij hopen op een gezellige en muzikale samenwerking! Onze club gaat nu eerst met zomervakantie. Wij wensen iedereen een fijne vakantie en hopelijk zien we elkaar eind augustus in alle gezondheid weer terug!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

← Terug naar nieuws