Vacature Slagwerkinstructeur

11/02/2022

Showkorps Wilhelmina Sleeuwijk heeft per september 2022 een vacature voor een enthousiaste, doelgerichte en ambitieuze

Slagwerkinstructeur

Showkorps Wilhelmina bestaat op dit moment uit een jeugdkorps, SW3 en het showkorps.
Het showkorps is op zoek naar een slagwerkinstructeur die een frisse wind door de slagwerksectie kan laten waaien.

Onder leiding van diverse dirigenten heeft het showkorps al vele goede resultaten behaald. In 2009 werden zij wereldkampioen in de First Division Showband Style tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Tijdens de marswedstrijden in Kerkrade behaalden zij in 2001, 2005, 2009, 2013 en 2017 een gouden medaille.

Op dit moment wordt er druk gewerkt aan de nieuwe show ‘Club 27, An Artist’s Life’. In deze show klinkt muziek van bekende artiesten die horen bij de club van 27. Een mysterieus begrip omdat zij op 27-jarige leeftijd het tijdelijke voor het eeuwige verruilden.

Het showkorps is een graag geziene gast tijdens taptoes en streetparades in binnen- en buitenland. Ook verleent het korps hun muzikale bijdrage o.a. tijdens Koningsdag en de 4 mei-viering in de gemeente. De slagwerkgroep bestaat momenteel uit tien leden die na een serieuze repetitie ook graag met elkaar een drankje drinken aan de bar.

Wij zoeken iemand die:

Wij bieden:

Het showkorps repeteert elke donderdagavond van 20.10 tot 22.10 uur in dorpshuis De Bolderik in Sleeuwijk. Voorafgaand vinden vanaf 18:00 uur de lessen van onze leerlingen plaats. Een beschikbaarheid op de donderdagavond is dus een belangrijke voorwaarde.

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur voor 30 april 2022 een motivatiebrief en CV naar: secretariaat@showkorps-wilhelmina.nl

Kijk voor meer informatie op onze Facebookpagina- of Instagrampagina of op ons Youtubekanaal. Een aantal kandidaten zal worden uitgenodigd voor een selectiegesprek, waarna er een ronde met proefdirecties volgt. Deze vindt bij voorkeur op de dinsdagavond plaats in verband met onze voorbereiding op het WMC 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

← Terug naar nieuws