Geef het stokje door

25/07/2017

Vertel in het kort, wie is Arno Wirken?
Mijn naam is Arno Wirken. Ik ben 38 jaar oud en woon in Sleeuwijk. Sinds 1989 ben ik lid van Showkorps Wilhelmina. Ik ben begonnen op trompet bij Dick Vos onderaan de trap. Tot 2006 heb ik trompet gespeeld bij het jeugdkorps en bij het showkorps. Sinds 2006 speel ik es-cornet bij het Showkorps. Zelf heb ik ook een aantal jaren les gegeven en heb ik mede de sectierepetities verzorgd.

Hoelang ben je al lid bij Showkorps Wilhelmina?
28 jaar

Welke muziekdiploma’s heb je?
HaFaBra A, B en C trompet

Wat voor soort muziek speel je graag of heb je gespeeld bij Showkorps Wilhelmina?
Een mooie statige mars kan ik erg van genieten. Ook vind ik het leuk om een mooi concert stuk te spelen. Muziek dat wat anders is dan het standaard repertoire. (Super Man, Cambridge Impressions, Lord Tullamore, Hunab Ku, Ross Roy en zo voort)

Heb je een voorkeur voor een nummer dat we gespeeld hebben bij Showkorps Wilhelmina?
Ik heb de afgelopen jaren veel nummers gespeeld, maar Cambridge Impressions zou ik graag nog een keer op de standaard zien. Aliter Aberant vind ik persoonlijk ook een top mars omdat er van alles in zit.

Je leukste herinnering aan/bij Showkorps Wilhelmina?
Dat zijn er heel veel door de jaren heen. Onder andere de trompetlessen van Dick Vos, de memorabele repetities bij de jeugd onder leiding van Huib van Pelt, de opkomst van ons eerste WMC in 2001 en het WMC van 2009 toen we wereldkampioen werden met de show. Daarnaast vond ik het weekend Gravenmacher ook een om niet meer te vergeten.

Wat doe je in je vrije tijd, heb je nog andere hobby’s?
In mijn vrije tijd ga ik graag met de honden wandelen of een biertje doen in de Bolderik

Wat voor werk/opleiding doe je?
Ik werk bij de politie

Welk spreekwoord past heel goed bij jou?
Verbeter de wereld, begin bij jezelf

Wil je nog iets vertellen wat er niet in deze vragenlijst staat?
Nee hoor.

Ik geef het stokje door aan:
Jack Zwijnenburg

Arno

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

← Terug naar nieuws