Geef het stokje door

11/10/2017

Vertel in het kort, wie is Menno Raams?
Mijn naam is Menno Raams, ik ben 20 jaar en woon in Woudrichem.

Hoelang ben je al lid bij Showkorps Wilhelmina?
Ik ben ruim 13 jaar lid van Showkorps Wilhelmina.

Welke muziekdiploma’s heb je?
Ik heb A- en B-diploma voor zowel slagwerk als mallets.

Wat voor soort muziek speel je graag of heb je gespeeld bij Showkorps Wilhelmina?
Het liefst speel ik een lekkere stevige mars en wat lichte muziek voor de afwisseling. Ik heb een hekel aan polka’s, met als enige uitzondering Abschiedspolka.

Heb je een voorkeur voor een nummer dat we gespeeld hebben bij Showkorps Wilhelmina?
Attila, Bravura, Robbie Williams, Knights of Cydonia, Gibraltar, Red Alert, March of the Pacemakers, Captain General, Proud Mary, en ga zo nog maar even door…

Je leukste herinnering aan/bij Showkorps Wilhelmina?
Dat zijn er te veel om op te noemen. De optredens in de Efteling, Ahoy, Grevenmacher, Iserlohn, taptoe Sleeuwijk, WMC 2013 & 2017. Eigenlijk heeft elk optreden wel iets leuks. Vooral de busreizen zijn erg gezellig
Wat doe je in je vrije tijd, heb je nog andere hobby’s?
Voor Showkorps Wilhelmina zit ik in de Jeugdcommissie en Sponsorcommissie. Ik ben voorlichter tijdens open dagen op de hogeschool. Tevens ben ik lid van het studentpanel van mijn opleiding. Daarnaast ben ik lid van het CRM-Testpanel voor onder andere NHTV, PlatVorm Klantgericht Ondernemen (PvKO) en Microsoft.

Verder ben ik gek op reizen, ben ik de hoofdsponsor van Heineken, ga ik met de vriendengroep van Wilhelmina elk Hollands feestje af en verslind ik talloze series op Netflix.

Wat voor werk/opleiding doe je?
Ik studeer Management Toerisme aan de NHTV Internationale Hogeschool in Breda. Ik ben gespecialiseerd in toeristische bestemmingsontwikkeling, branding en communicatie. In september ben ik begonnen aan mijn vierde en laatste jaar waarin ik de minor customer relationship management & bedrijfscommunicatie volg. Vanaf januari hoop ik te gaan afstuderen.

Welk spreekwoord past heel goed bij jou?
Geluk zit in heel kleine dingen.
De enige manier om een vriend te hebben, is er een te zijn.

Wil je nog iets vertellen wat er niet in deze vragenlijst staat?
Showkorps Wilhelmina is een onwijs mooie club. We vergeten vaak dat we eigenlijk best goed zijn. Wat ik tof vind is dat het we altijd het maximale uit de club proberen te halen, maar dat dat nooit ten koste gaat van de gezelligheid. Wilhelmina is voor mij niet alleen serieus muziek maken, maar zorgt ook voor ontspanning als we weer lachend aan de bar een biertje drinken.

 

Ik geef het stokje door aan:
Irina Weima

 

FB_IMG_1495226716530 (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

← Terug naar nieuws