Showkorps Wilhelmina     
 

Welkom bij Showkorps Wilhelmina

Showkorps Wilhelmina is al sinds 1898 een begrip in Sleeuwijk en omstreken. Wat begon als een kleine dorpsfanfare, is anno 2023 uitgegroeid tot een showkorps dat nationale bekendheid heeft en een graag geziene gast is op taptoes in binnen- en buitenland. Op deze site vind je alle informatie over onze vereniging.

Showkorps Wilhelmina wenst jou veel lees- en kijkplezier en wij hopen van harte je komend seizoen te mogen begroeten bij een van onze optredens.


Dinerconcert 125 jaar Showkorps Wilhelmina

Op zaterdag 3 juni organiseert Showkorps Wilhelmina ter ere van haar 125 jarige jubileum een dinerconcert in Dorpshuis De Bolderik. Tijdens deze avond zullen alle onderdelen van Showkorps Wilhelmina een aantal muziekstukken ten gehore brengen onder het genot van welkomstdrankje en een 4-gangen verrassingsdiner!

Reserveren kan via  125 jaar Showkorps Wilhelmina!


Trompettisten gezocht!!

Word jij ons nieuwe lid? Pas jij bij ons? Ontdek het hier!

 

Ik houd van:

- Uitdagende repetities

- Gezellig borrelen na de repetitie
- Optreden in binnen-, en buitenland
- Het verenigingsleven
- activiteiten zoals kamp, repetitieweekend en pubquizen
- Heul veul Brabantse gezelligheid

Het lijstje hierboven positief kunnen afvinken?

Pas jij bij ons?

  Zeker wel! Ik word graag lid!   Natuurlijk! ik kom graag eens kijken!

Speel jij graag trompet of es-cornet? Houd je van gezelligheid, leuke optredens en serieus met muziek bezig zijn?
Uiteraard zijn niet alleen tormpettisten welkom, maar iedereen!

Kom dan snel eens een keer kijken bij ons! 
We oefenen op donderdagavond in Dorpshuis de Bolderik in Sleeuwijk, van 20:00u tot 22:00u.
TOT DONDERDAG!

NIEUWJAARSCONCERT

Het concert werd gehouden in de hiervoor sfeervol aangeklede sportzaal van Dorpshuis De Bolderik. Met optredens van onze jeugd, SW3 en het Showkorps, was het zeker genieten voor het vele publiek dat deze avond aanwezig was. Wij willen ook onze jubilarissen van harte feliciteren. In de zomer van 2022 waren zij al officieel in het zonnetje gezet maar gisteravond mochten zij het officiële speldje van de KNMO in ontvangst nemen.

Tijdens de afterparty speelde de fantastische band uit Loon op Zand, De Black WoooW.
Wat hebben we er met elkaar een geweldig feest van gemaakt! Iedereen heel erg bedankt die heeft meegewerkt om het Nieuwjaarsconcert 2023 tot een succes te maken.FEESTJE MEEVIEREN?

Vier jij samen met ons volgend jaar het 125-jarige bestaan van Showkorps Wilhelmina? Kom dan eens kijken en meedoen bij een van onze repetities op donderdagavond, doen we daarna gezellig een drankje aan de bar! 

Wij repeteren op donderdagavond van 20:10u t/m 22:10u,  in Dorpshuis de Bolderik  te SleeuwijkGOUD op het WMC 

Het showkorps pakt tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade opnieuw een gouden medaille op de marswedstrijden. De muzikanten kwamen uit in de World Division en behaalden een score van 86.63 punten. Samen musiceren, presteren en vooral plezier maken is waar we het voor doen. En dat kwam deze dag allemaal samen. Wij bedanken onze supporters voor hun support tijdens deze lange dag in Kerkrade. Veel dank ook aan ons 'Gouden' instructieteam: Gerd Kleijberg en Pim van Kan!


Wij feliciteren alle andere orkesten met hun prestatie op het WMC! Geweldig dat we weer muziek met elkaar mochten maken!

Een fijn zomervakantie gewenst!

📸 met dank aan:
Astrid Vink en Coen Boom fotografie 
E-mailen
Map
Info
Instagram