Showkorps Wilhelmina     
 


Nieuws


Terug naar overzicht

29-05-2022

Vacature Slagwerkinstructeur

Showkorps Wilhelmina Sleeuwijk heeft per september 2022 een vacature voor een enthousiaste, doelgerichte en ambitieuze slagwerkinstructeur. Showkorps Wilhelmina bestaat op dit moment uit een jeugdkorps, SW3 en het showkorps.


Het showkorps is op zoek naar een slagwerkinstructeur die een frisse wind door de slagwerksectie kan laten waaien. Onder leiding van diverse dirigenten heeft het showkorps al vele goede resultaten heeft behaald. In 2009 werden wij wereldkampioen in de First Division Showband Style tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Tijdens de marswedstrijden in Kerkrade behaalden wij in 2001, 2005, 2009, 2013 en 2017 een gouden medaille.


Op dit moment wordt er druk gewerkt aan de nieuwe show 'Club 27, An Artist's Life'. In deze show klinkt muziek van bekende artiesten die horen bij de club van 27. Een mysterieus begrip omdat zij op 27-jarige leeftijd het tijdelijke voor het eeuwige verruilden.


Het showkorps is een graag geziene gast tijdens taptoes en streetparades in binnen- en buitenland. Tevens levert het korps hun bijdrage o.a. tijdens Koningsdag en aan de 4 mei-viering in de gemeente. De slagwerkgroep bestaat momenteel uit tien leden die na een repetitie ook graag met elkaar een drankje doen aan de bar.


Wij zoeken iemand die:

in het bezit is van een conservatoriumopleiding slagwerk of over een aantoonbaar vermogen beschikt
affiniteit heeft met de mars- en showsector
enthousiast, actief en betrokken is bij de vereniging
elke donderdagavond de slagwerkrepetitie leidt en eventueel de leerlingen begeleid naar hun A-examen
mee wil denken over nieuwe muziek en de te volgen koersen
goed kan beginnen met niveau verschillen tussen instrumenten, iedereen op zijn/haar niveau kan stimuleren en het niveau weet te beginnen.
Wij bieden:

een actieve vereniging met Brabantse gezelligheid
een afwisselend muzikaal en showtechnisch programma
diverse mars- en showmuziek op eerste divisie-niveau
veel ruimte voor initiatief
een passende vergoeding


Het showkorps herhaalt elke donderdagavond van 20.10 tot 22.10 uur in dorpshuis De Bolderik in Sleeuwijk. vooraf vinden vanaf 18:00 uur de lessen van onze leerlingen plaats. Een beschikbaarheid op de donderdagavond is dus een pré.


Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur voor 1 oktober 2022 een motivatiebrief en CV naar: secretariaat@showkorps-wilhelmina.nl

Kijk voor meer informatie op onze Facebook of Instagrampagina, of op ons Youtube kanaal. Een aantal kandidaten uitgenodigd voor een selectie zal worden gevolgd er een ronde met proefdirecties volgt. Deze vindt bij voorkeur op de dinsdagavond plaats in verband met onze voorbereiding op het WMC 2022.

 ER5A6299.jpg


Terug naar overzicht E-mailen
Map
Info
Instagram