Showkorps Wilhelmina     
 

Welkom bij Showkorps Wilhelmina

Showkorps Wilhelmina is al sinds 1898 een begrip in Sleeuwijk en omstreken. Wat begon als een kleine dorpsfanfare, is anno 2022 uitgegroeid tot een showkorps dat nationale bekendheid heeft en een graag geziene gast is op taptoes in binnen- en buitenland. Op deze site vind je alle informatie over onze vereniging.

Showkorps Wilhelmina wenst jou veel lees- en kijkplezier en wij hopen van harte je komend seizoen te mogen begroeten bij een van onze optredens.


Nieuws


Terug naar overzicht

13-11-2022

Nieuwe slagwerkinstructeurs Jeugdkorps en Showkorps

Sinds enkele weken zijn Ed van Kommer en Ruben Romijn begonnen als slagwerkinstructeurs bij het Showkorps (Ed) en het Jeugdkorps (Ruben).

Wij wensen hen heel veel plezier en succes!Terug naar overzichtFEESTJE MEEVIEREN?

Vier jij samen met ons volgend jaar het 125-jarige bestaan van Showkorps Wilhelmina? Kom dan eens kijken en meedoen bij een van onze repetities op donderdagavond, doen we daarna gezellig een drankje aan de bar! 

Wij repeteren op donderdagavond van 20:10u t/m 22:10u,  in Dorpshuis de Bolderik  te SleeuwijkGOUD op het WMC 

Het showkorps pakt tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade opnieuw een gouden medaille op de marswedstrijden. De muzikanten kwamen uit in de World Division en behaalden een score van 86.63 punten. Samen musiceren, presteren en vooral plezier maken is waar we het voor doen. En dat kwam deze dag allemaal samen. Wij bedanken onze supporters voor hun support tijdens deze lange dag in Kerkrade. Veel dank ook aan ons 'Gouden' instructieteam: Gerd Kleijberg en Pim van Kan!


Wij feliciteren alle andere orkesten met hun prestatie op het WMC! Geweldig dat we weer muziek met elkaar mochten maken!

Een fijn zomervakantie gewenst!

📸 met dank aan:
Astrid Vink en Coen Boom fotografie 
E-mailen
Map
Info
Instagram