Nieuws

Hieronder vindt u ons laatste nieuws. Wilt u meer nieuws, maak dan een keuze uit ons archief. Deze vindt u op een computer in de zijbalk en op een mobiel apparaat onderaan de pagina.


Koningsdag 2018

Vrijdag 27 april heeft het Showkorps ‘s ochtends de rondgang verzorgd in Sleeuwijk. Daarna is het Showkorps afgereisd naar Dordrecht en Huizen.

Ook deze dag kan het showkorps weer terugkijken op 2 mooie optredens waar de show een groot applaus kreeg.

Foto’s zijn te bekijken op de facebookpagina: https://www.facebook.com/SWilhelmina/

Het filmpje van de gehele show is hier te bekijken:
Wilt u de show live komen bekijken? Op 5 mei is het Showkorps te zien bij Taptoe Drunen.

Tot dan!


Taptoe Beauvais

Zaterdag 14 april 2018 is het showkorps afgereisd naar Beauvais (FR).

Daar heeft de première van de nieuwe show ‘Africa’ plaatsgevonden.
Met een grandioos applaus als beloning kan Showkorps Wilhelmina terugkijken op een zeer geslaagde première!

Foto’s zijn te bekijken op de facebookpagina: https://www.facebook.com/SWilhelmina/

Het filmpje van de gehele show is hier te bekijken:
Wilt u de show live komen bekijken? Op Koningsdag is Showkorps Wilhelmina ‘s middags te zien tijdens Bandshow Dordrecht en ‘s avonds tijdens Taptoe Huizen.
Tot dan!


Jeugd slaat nieuwe weg in

JEUGDKORPS SLAAT NIEUWE WEG IN VOOR 2018

Wellicht dat de stilte rondom ons jeugdkorps de laatste tijd al is opgevallen… De reden hiervoor is dat er voor het jeugdkorps het komende jaar voor een iets andere opzet is gekozen. Wegens het geringe aantal jeugdige muzikanten is er besloten om dit jaar helaas geen lopende optredens te verzorgen met het jeugdkorps en alleen zittend concerten te geven. Dit neemt echter niet weg dat er helemaal geen optredens staan gepland voor het jeugdkorps. Sterker nog, de agenda wordt steeds voller met onder andere optredens tijdens de avondvierdaagse, de zwemvierdaagse en de Taptoe in Sleeuwijk. Ook staan er al verschillende nevenactiviteiten gepland en zullen onze nieuwste leerling muzikanten ook een rol spelen tijdens de optredens van het jeugdkorps. De hoop en het streven is om in 2019 weer een jeugdkorps te creëren wat wel weer lopend te zien en te horen zal zijn!

 


Nieuwjaarsconcert

NIEUWJAARSCONCERT 2018

Op 6 januari is het weer zover, het jaarlijkse nieuwjaarsconcert. Zowel het Jeugdkorps als het Showkorps brengen weer een gevarieerd programma, inclusief een optreden van de leerlingen en de nieuwe showmuziek van het Showkorps! Uiteraard is er na afloop weer een gezellige borrel waar er geproost kan worden op het nieuwe muzikale jaar. Kortom, een avond om niet te missen!

6 januari, 20:00 uur in de Bolderik in Sleeuwijk!

FB_IMG_1514405721521


Open repetitie

Open repetitie jeugdkorps!

Ben JIJ tussen de 6 en 16 jaar en speel je saxofoon, trompet, trombone, bariton of bas, of ben je gewoon benieuwd hoe een repetitie er bij Wilhelmina uitziet? Kom dan op donderdag 30 november naar de open repetitie van ons Jeugdkorps, speel mee en proef de sfeer!

Tot dan!

 

FB_IMG_1511475568597